Mielenterveystyö

Diakoniatyöntekijät haluavat tukea mielenterveyskuntoutujaa ja hänen läheisiään eri elämän tilanteissa. Seurakuntayhteys ja terve jumalasuhde voivat lisätä elämän mielekkyyden ja turvallisuuden kokemusta. Tarvittaessa diakoniatyöntekijät tekevät yhteistyötä mm. muiden mielenterveystyötä tekevien tahojen kanssa.

Seurakunta järjestää ryhmiä, leiripäiviä ja juhlia mielenterveyskuntoutujille. Diakoniatyöntekijöiden kanssa voi keskustella kotona, vastaanotolla tai puhelimessa. Voit sopia tapaamisesta ottamalla yhteyttä ensisijaisesti oman alueesi diakoniatyöntekijään.

Ke 10.10.2018 leiripäivä mielenterveyskuntoutujille Susiniemen leirikeskuksessa.

Ti 11.12.2018 klo 10-12  mielenterveyskuntoutujien joulujuhla seurakuntakeskuksessa, Savilahdenkatu 20.

Mielenterveystyön vastuuhenkilö
diakonissa Tarja Nousiainen