Seurakuntalehti Polku

Lue uusin lehti tästä!

Polku on Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan julkaisema lehti, joka esittelee seurakunnan toimintaa, jututtaa kiinnostavia henkilöitä sekä pureutuu arkisiin ja ajankohtaisiin teemoihin taivaallisella tvistillä. Lehti uudistui syksyllä 2015, jota ennen sitä julkaistiin Kahtamoinen-nimellä.

Polku ilmestyy kuudesti vuodessa. Löydät lehden ilmestymis- ja aineistonjättöpäivät täältä. Aineistonjättöpäivät koskevat lehteen toivottuja mainoksia ja tapahtumailmoituksia.

Mikäli haluat antaa juttuvinkin tai tarjota valmista tekstiä lehteen, ole yhteydessä tiedottaja Krista Eskeliseen hyvissä ajoin. Otamme myös jatkuvasti vastaan palautetta lehdestä ja kehitämme sitä lukijoiden toiveet huomioiden.

Lehti jaetaan kaikkiin mainosjakelun sallineisiin talouksiin Mikkelin alueella. Sen voi noutaa myös Mikkelin seurakuntakeskuksesta tai alueseurakuntien toimistoilta ilmestymisen jälkeisellä viikolla. Lehden saa suoraan kotiinsa myös ilmoittamalla osoitetietonsa tiedotustoimistoon.

Nautinnollisia lukuhetkiä Polun parissa!

Seurakuntalehti Polun 4/2017 kansikuva