Ilmestyminen

Vuosi 2018

Nro 1 Teema: Yhteisvastuu, tulevaisuus. Ilmestyy 25.1. ja aineistopäivä 5.1.

Nro 2 Teema: Pääsiäinen. Ilmestyy 22.3. ja aineistopäivä 28.2.

Nro 3 Teema: Musiikki, kesätapahtumat. Ilmestyy 24.5. ja aineistopäivä 2.5.

Nro 4 Teema: Lapset ja nuoret. Ilmestyy 6.9. ja aineistopäivä 15.8.

Nro 5 Teema: Seurakuntavaalit ja seurakuntatyön monimuotoisuus. Ilmestyy 18.10. ja aineistopäivä 26.9.

Nro 6 Teema: Joulu. Ilmestyy 29.11. ja aineistopäivä 7.11.

Tapahtumatiedot ja ilmoitusainestot

Tapahtumatiedot ja ilmoitusainestot jätettävä katja.valtanen@evl.fi tai 0400 143 277 ehdottomasti viimeistään aineistopäivänä. Myöhässä tulleita tapahtumailmoituksia ei oteta huomioon.

Juttuvinkit ja valmiit tekstit

Juttuvinkkejä ja valmiita tekstejä voi tarjota nina.lahtinen@evl.fi. Ilmoitettu aineistopäivä koskee vain tapahtumatietoja ja ilmoitusaineistoja; juttuvinkkien kanssa tulee olla liikkeellä aikaisemmin. Mikäli on mahdollista, kannattaa aina tarjota juttuideaa ennen tekstin kirjoittamista. Näin voimme varata lehteen tekstille sopivan paikan. Voit olla yhteydessä myös, mikäli sinua kiinnostaa vakituinen lehden toimitustyössä avustaminen.