Hauta- ja puistotoimi

Hauta- ja puistotoimen tehtävänä on vainajien hautaaminen ja hautauspalveluiden tuottaminen, hauta-alueiden riittävyyden turvaaminen,  hauta- ja puistoalueiden yleishoito, sekä toimialaan liittyvät talous- ja henkilöstöasiat.

Hautaustoimi hoitaa käytössä olevia hautausmaita korkeatasoisesti kulttuuri- ja ympäristöarvoja kunnioittaen. Lisäksi tehtäviin kuuluu seurakunnan kiinteistöjen ulkoalueiden yleishoito ja konsultointi.

Hautaustoimen hinnasto                Haudanhoitohinnasto

Palaute- ja yhteydenottolomake

Hauta- ja puistotoimi hallinnoi hautainhoitorahastoa ja vastaa käytännössä hautojen hoidosta.

Hautausasioiden toimisto

Seurakuntakeskus, Savilahdenkatu 20, 50100  Mikkeli. Avoinna arkisin klo 9.00-14.00.

Hautapaikkaan ja hautaamiseen liittyvissä asioissa meillä palvelee toimistosihteeri Minna Karjalainen.

Varaa palveluaika puh. 0400 143 281, minna.karjalainen@evl.fi

Hautausmaan toimisto

Harjun hautausmaa, Saattotie 7, 50120  Mikkeli

Avoinna sop. mukaan