Tilinpäätös

Katsaus vuoteen 2017

Vuosi 2017 oli Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnassa monien tapahtumien vuosi. Vuotta värittivät niin Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhla, reformaation merkkivuosi, valtakunnalliset asuntomessut Mikkelissä kuin lokakuinen MikkeliMissio-viikko.

Työmuotojen yhteiseksi tavoitteeksi kuluneelle vuodelle asetettiin edelleen seurakuntalaisten kohtaamisen kehittäminen. Valtaosa lähes 2 700 palauteesta oli erittäin myönteistä. Kohtaaminen ja sen laadun arviointi tulee jatkossakin olemaan toiminnan painopisteenä, ja arviointia tullaan kohdentamaan yhä useammalle työalalle.

Oheisesta Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan tilinpäätöksestä voit lukea lisää seurakunnan toiminnasta ja siitä työstä, jota eri työaloilla on tehty yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Antoisia lukuhetkiä!

Juha Palm