Lähetys Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnassa

Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa.                         (Matt. 28:19–20)

Lähetystyö on Jumalan rakkauden välittämistä sanoin ja teoin lähellä ja kaukana. Siihen kuuluu evankeliumin julistaminen, diakoninen palvelu sekä taloudellisen, sosiaalisen ja yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden lisääminen.

Seurakuntamme nimikkolähetit toimivat monissa ammateissa eri puolilla maailmaa yhteistyökirkkojen työntekijöiden kanssa. Seurakuntalaiset rukoilevat lähetyksen ja nimikkolähettien puolesta ja osallistuvat taloudellisesti lähetyksen toteutumiseen.

Olet tervetullut mukaan seurakuntamme järjestämään lähetyksen toimintaan. Ajankohtaiset tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Kaikesta lähetykseen liittyvästä voit kysyä lisää  lähetyskasvatussihteeriltä.

Kuva: Suomen Lähetysseura