Tule mukaan!

Kuva: Suomen lähetysseura

Monta tapaa auttaa

• Rukoile lähetyksen ja nimikkolähettien puolesta.

• Liity lähetysrenkaaseen ja niin voit seurata lähettien arkea ja juhlaa heidän kirjeistään. Halutessasi voit tukea lähetystyöntekijän työtä valitsemallasi summalla kuukausittain tai vaikka kerran vuodessa. Lue lisää täältä

• Kirjoita nimikkoläheteille. Voit pitää yhteyttä heihin kirjeitse tai sähköpostitse. Osoitteet löytyvät täältä.

• Tule mukaan lähetystilaisuuksiin ja -piireihin ja muihin lähetyksen hyväksi toimiviin ryhmiin, kuten Toivekäsityöt-ryhmään.

• Vieraile lähetyksen kirpputoreilla Mikkelissä ja Haukivuorella. Kirpputoreille voit myös lahjoittaa ylimääräiset hyväkuntoiset tavarasi.
    Mikkelin kirpputori, Savilahdenkatu 18, on avoinna maanantai-perjantai klo 11-15 ja lauantaisin klo 10-13.
    Haukivuoren kirpputorin löydät osoitteesta: Keskustie 53, 51600 Haukivuori. Avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 10-15.

• Seurakuntakahvila Tukipilarista, Savilahdenkatu 18, saat kahvin ja kahvileivän lisäksi juttuseuraa ja taide-elämyksiä. Lisäksi Tukipilari järjestää keitto- ja munkkipäiviä. Syö paikan päällä tai ostaa mukaan! Tukipilari on avoinna maanantaista perjantaihin klo 11-15.  Seurakuntakahvila Tukipilarin tuotot menevät lähetyksen hyväksi.

• Tule mukaan seurakunnan vapaaehtoistyöhön. Vapaaehtoistyöt löydät täältä

• Osallistu lähetyksen hyväksi toteutettaviin myyjäisiin.

• Lahjoita ylimääräiset lankasi lähetyksen hyväksi tehtäviin käsitöihin.

• Kerää postikortteja, -merkkejä ja vanhoja rahoja. Suomen lähetysseura huutokauppaa kortit ja merkit lähetystyön hyväksi. Voit lähettää ne Lähetyseuran kirjekuorissa, joita saa seurakuntakeskuksen aulasta, Tukipilarista tai tuoda kirkkoherranvirastoon lähetyskasvatussihteerin toimitettavaksi.
  • Tule laulamaan Kauneimpiin joululauluihin.

• Osallistu uuden toiminnan ideoimiseen.

• Ole yhteydessä seurakuntasi lähetyskasvatussihteeriin, joka voi opastaa sinua löytämään paikkasi lähetystyössä.

Jokaisella on jotakin annettavaa!