Toivekäsityöt

Toivekäsityöt-ryhmä tekee erilaisia käsitöitä toiveittesi mukaan. Harmiteltavan usein näkee mieleiset lapaset väärän värisinä tai malliltaan sopivat sukat väärän kokoisina. Toivekäsitöiden on tarkoitus tuoda helpotusta tähän ongelmaan. Toiminta perustuu sekä tekijöiden, että toiveen esittäneiden vapaaehtoisuuteen. Periaatteena on, että toivoja maksaa tarveaineet ja lahjoittaa harkintansa mukaan työstä korvauksen seurakunnan diakonialle, lähetykselle tai Naisten Pankille.

Käsityön tekijä ei itse saa työstään korvausta. Toiveen esittäjä voi tuoda omat lankansa/materiaalinsa tekijälle välitettäväksi tai pyytää toivekäsityön tekijää hankkimaan ne. Oheisesta linkistä voit katsoa kuvia käsitöistä, joita voi toivoa tehtäväksi. Käytämme neuleissa Novitan 7 Veljestä- ja Nalle-lankaa, joiden värikartasta voi valita mieluisimman värin. Myös kuvien ulkopuolelta voi esittää ohjeen. Silloin tarvitsemme tietenkin ohjeen.  Toivetta vastaanotettaessa arvioidaan aika, joka käsityön tekemiseen menee. Pyydettyjen käsitöiden määrästä riippuen aika voi vaihdella. Vastuu materiaalista on aina toivojalla.

Toivekäsitöiden uusimmat tuotteet ja kuulumiset löydät Facebook-sivuiltamme (linkki alapuolella).

Diakonissa, vapaaehtoistoiminta
Ristimäen alueseurakunta