Toimintaa aviopareille seurakunnassa

Aviopareille suunnatuista tapahtumista Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnassa vastaa vapaaehtoisten toimelias joukko.

Aviopari-ilta 5.5.2017

Toukokuun alussa perjantaina 5.5. klo 18:00 on aviopari-ilta Ravintola Ramissa (Tuma), Sammonkatu 12. Pizzabuffettarjoilu alkaa 19.30. Hinta 26 €/pari.

Aiheena on sukujen ja sukupolvien kohtaaminen avioliitossa.

Alustajiksi ovat tulossa Risto ja Marja-Leena Nieminen. Marja-Leena toimi vuosia Mikkelin koululääkärinä ja Risto viimeksi Maaseurakunnan kirkkoherrana ja kappalaisena.

"Nuoripari ajattelee, että avioliitto on vain "kahden kauppa". Ennen pitkää paljastuukin, että puolisot tuovat mukanaan paljon kotiensa ja sukujensa tapoja ja kulttuureja. Miten menneisyys vaikuttaa? Kuinka tulla toimeen tässä hetkessä puolison sukulaisten kanssa? Miten anopit ja miniät pärjäävät? Isovanhemmuuden ihanuus."

Ilmoittautuminen 2.5.2017 mennessä.

Ilmoittaudu tästä linkistä