Hela! - Koko perheen puuhapäivä

to 25.5. kello 10.00

Hela! - Koko perheen puuhapäivä Mikkelin tuomiokirkko, Mikkelin tuomiokirkon krypta

Nyt ei mukava tekeminen lopu kesken, kun tuomiokirkossa ja sen ympäristössä ulkona puuhaillaan kaikkea mukavaa koko perheen voimin!

Kuten viereisestä mainoksesta huomaat, on koko perheen puuhapäivässä todella tarjolla jokaiselle jotakin!

Päivä alkaa tuomiokirkosta kello 10 lapsiystävällisellä messulla ja kello 12 Nukketeatteri Sananjalka esittää samassa tilassa näytelmänsä Eka vai vika.

Ohjelmoitujen tuokioiden lisäksi voit puuhastella perheen pienimpien kanssa kaikessa rauhassa omaan tahtiin, eikä kotiin tarvitse lähteä tyhjin käsin. Saat muistoksi mukavan perhekuvan, joita paikalle pyydetty valokuvaaja ottaa tuomiokirkon komeissa maisemissa.

Tapahtumassa on mukana monia lapsi- ja nuorisotyön ohjaajia, joten voit tulla myös tapaamaan tuttuja ja juttelemaan heidän kanssaan vuoden kulusta tai muista sinua askarruttavista kysymyksistä.

Tapahtumaan on reformaation merkkivuoden henkeen haettu 1500-luvun turnajaistunnelmaa ja ohjelmassa on halukkaille muun muassa pehmeillä Boffer-miekoilla miekkailua. Voit myös naulata omat teesisi oveen ja pohtia esimerkiksi, millainen kirkon tulisi tänä päivänä tai vaikka lapsiperheen arkea ajatellen olla. Entä miltä kuulostaisivat lasten omat teesit?

Olet lämpimästi tervetullut koko perheen yhteiseen puuhapäivään!