Eläkeläisten leiri-iltapäivät rantasaunalla

Anttolan alueseurakunnan rantasauna, Lohilahdent. 70

Leiri-iltapäivä Saimaan rannalla rantasaunalla kerrankuussa klo 13-16.30. Kahvihetki, hartaus, ohjelmaa, saunomismahdollisuus, makkaranpaistoa, lauluja. Päivän hinta 3€hlö. Kuljetus taksilla, omavastuu linja-autotaksan mukaan.

Tervetuloa Anttolan alueseurakunnan rantasaunalle kerran kuussa eläkeläisten leiri-iltapäivään klo 13-16.30. Ohjelma alkaa kahvi/teehetkellä, sitten vuorossa haratushetki. Vaihtuva ohjelma (säävaraus). Yhdessä laulua. Mahdollisuus saunoa ja paistaa makkaraa. Tarjoilu ja sauna 3€/hlö.

Tied. kyytien tarpeista ja avustajan tarpeesta viimeistään edellisenä päivänä.

Anttolan alueseurakunta

Anttolan alueseurakunta

Pitkäjärven seurakuntakoti

Diakonian pop up-kahvila

Tule kahvittelemaan ja tapaamaan tuttuja sekä tuntemattomampiakin mukavaan kesäkahvilaan!

Mikkelin torilla

Pappi tavattavissa torilla

Tule juttelemaan papin kanssa.

Anttolan alueseurakunnan rantasauna, Lohilahdent. 70

Eläkeläisten leiri-iltapäivät rantasaunalla

Eläkeläisten leiri-iltapäivä Saimaan rannalla. Kahvihetki, hartaus, laulua, yhdessäoloa ja makkaranpaisto. Mahdollisuus saunoa.