Tribute to Mahalia Jackson

Tribute to Mahalia Jackson Mikkelin tuomiokirkko

Maailman ehkä tunnetuimman amerikkalaisen gospellaulajan iki-vihreitä spitiruaaleja ja gospelia jazz- musiikin hengessä. Deep river, I belive, What a wonderful world. Eric-Olof Söderström, piano, Patrik Latvala, kontrabasso, Thomas Törnroos, rummut, Tiina Sinkkonen, altto.

Muusikkoina Eric-Olof Söderström, piano (Porvoon tuomiokirkkoseurakunnan kanttori)    Patrik Latvala, kontrabasso (myös tuubansoiton opettaja) Thomas Törnroos, rummut (soittaa monissa jazz kokoonpanoissa)  Tiina Sinkkonen, Kansallisoopperassa pitkään laulanut alttolaulaja.
Laulut lauletaan konsertissa osittain englannin- ja suomenkielellä.

Vapaa pääsy. Kolehti srk:n musiikkityölle.

Tiilisaarentie 23, Anttola

Pop up- kahvila Tiilisaarentie 23 sisäpihalla

Kiertävä kahvila eli pop up-kahvila, tarjolla juttuseuraa, päiväkahvi tai -tee ja pullaa. Yhteislaulua.

Suomenniemen kirkko

Kirkkokonsertti - suomalaisin sävelin

Sopraano Sanna Matinniemi ja säestäjä Mirva Helske esiintyvät Suomenniemi-viikon kirkkokonsertissa.

Kuuselan pihalla, Pitkälahdentien 3, 52100 Anttola

Pop up -kahvila Kuuselan pihalla, Pitkälahdentie 3, Anttola

Kiertävä kahvila Anttolassa, jossa tarjolla pullaa, kahvia, teetä ja mehua sekä juttuseuraa. Yhteislauluja. Tarjoilu maksuton.