Kansanlaulukirkon esilauluryhmän harjoitukset

Mikkelin seurakuntakeskus

Olet tervetullut mukaan ilman ennakkoilmoittautumista.

Mikkelin Mikaelin pihalla vietetään sunnuntaina 20. elokuuta kello 14 Kansanlaulukirkkoa, joka on nähty Mikkelissä jo erilaisissa kesätapahtumissa kuten Kenkäveron juhannusjuhlilla.

Tilaisuuteen kootaan esilauluryhmä, joka harjoittelee seurakuntakeskuksen Yläsalissa torstaina 17. elokuuta kello 18. Ryhmä laulaa yksiäänisesti ja voit tulla rohkeasti mukaan ilman ennakkoilmoittautumista. Halutessasi voit kysyä lisätietoa ryhmästä johtava kanttori Mikko Kalliolta, 0400 143 270.

Kansanlaulukirkko on jumalanpalvelus, jossa lauletaan virsien sijaan uusia hengellisiä lauluja kansanlaulujen sävelin. Etenkin vanhemmalle polvelle kouluajoista tuttuja kansanlauluja ovat esimerkiksi "Saunavihdat" sekä "Kotimaani ompi Suomi", jotka kuullaan Anna-Mari Kaskisen uusin sanoituksin myös Kansanlaulukirkossa.

Kansanlaulukirkkoa on laulettu muutamia vuosia ja se on kerännyt suosiota erityisesti kesäisenä jumalanpalveluksena.