Työttömien vertaistukiryhmä

Mikkelin Työttömät: Porrasalmenkatu 1, 3 krs

Keskusteluryhmä työttömille joka toinen tiistai 5.9. alkaen klo 9 uudet ja klo 10 jatkajat.

Työttömien vertaistukiryhmä kokoontuu Mikkelin Työttömien tiloissa joka toinen tiistai 5.9. alkaen klo 9 uudet (työttömyyden tuore kriisi) ja klo 10 jatkava ryhmä. Os. Porrasalmenk. 1, 3 krs (virikeohjaajan huone)

Ryhmä on sinulle, joka koet puhumisen tarvetta työttömyyteen liittyvistä tuntemuksista. Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan työttömien ryhmään, jossa nostetaan esille sinua kiinnostavia teemoja, kokemuksia ja iloitaan seurasta. Ryhmä on kuin "oman työyhteisön kahvihuoneessa". Motto aina on toivoa! Ryhmässä voi käydä säännöllisesti tai kun sinulle sopii.

Päivi Haltsonen
Anttolan alueseurakunta

Lähemäen seurakuntatalo

Lähetyspiirit yhdessä

Lähetyspiirien yhteinen kohtaaminen

Haukivuoren seurakuntatalo

Rukoustanssia

Tervetuloa rukoustanssiin!

Laajalammen seurakuntakoti

Minä olen - illat

Laajalammen seurakuntakodissa pohditaan, mitä Raamatun opetukset ja kristillisyys tarkoittavat elämässämme tänä päivänä.