Työttömien vertaistukiryhmä

Mikkelin Työttömät: Porrasalmenkatu 1, 3 krs

Keskusteluryhmä työttömille joka toinen tiistai 5.9. alkaen klo 9 uudet ja klo 10 jatkajat.

Työttömien vertaistukiryhmä kokoontuu Mikkelin Työttömien tiloissa joka toinen tiistai 5.9. alkaen klo 9 uudet (työttömyyden tuore kriisi) ja klo 10 jatkava ryhmä. Os. Porrasalmenk. 1, 3 krs (virikeohjaajan huone)

Ryhmä on sinulle, joka koet puhumisen tarvetta työttömyyteen liittyvistä tuntemuksista. Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan työttömien ryhmään, jossa nostetaan esille sinua kiinnostavia teemoja, kokemuksia ja iloitaan seurasta. Ryhmä on kuin "oman työyhteisön kahvihuoneessa". Motto aina on toivoa! Ryhmässä voi käydä säännöllisesti tai kun sinulle sopii.

Anttolan alueseurakunta

Porrasalmenk. 1, 3 krs

Työttömien vertaistukiryhmä

Keskusteluryhmä työttömänä olevalle joka toinen tiistai 16.1. klo 9-11 välillä. Klo 9-9.30 työttömyyden kriisistä klo 9.30-11 mitä voimme tehdä yhdessä, projektit. Ryhmän jälkeen diakoni ttöttömien lounaalla, voi tulla juttelemaan kanssani.

Mikkelin seurakuntakeskus

Senioritiistai