Missiokoulutus leipästen tekemiseen ja jakamiseen

Missiokoulutus leipästen tekemiseen ja jakamiseen Mikkelin seurakuntakeskus

Koulutus on tarkoitettu niille Toivoa on! -mission vapaaehtoisille, jotka ovat mukana pussittamassa tai jakamassa leipäsiä.

Lyhyen koulutustilaisuuden aikana saadaan käytännön vinkkejä ihmisten kohtaamiseen ja leipästen jakamiseen. Kohtaamisia päästään harjoittelemaan turvallisesti omalla porukalla myös käytännössä valmentaja Seppo Niemeläisen opastuksessa.

Jos et pääse mukaan niin uusinta on ennen ensimmäistä leipästen pussitusta samassa paikassa 28. syyskuuta klo 16.30.

Koulutuksen jälkeen on hyvää aikaa käydä lounaalla ja siirtyä mahdollisuuksien mukaan Toivoa on! -rukouspäivään tuomiokirkolle kello 14.

Järjestäjä

Mikkelin Helluntaiseurakunta, Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta, Mikkelin Vapaaseurakunta, Pelastusarmeija Mikkelin osasto ja Temppeliseurakunta