Yhteisellä tiellä - Jaakko Löytty & Selloduo Varonen

Yhteisellä tiellä - Jaakko Löytty & Selloduo Varonen Mikkelin tuomiokirkko

Ohjelmassa mm: Jaakko Löytyn tuotantoa ,Barokin mestarisäveltäjiä sekä Selloduon uusia sovituksia

Konsertin ohjelmassa kuullaan Löytyn soolonumeroita, selloduon esityksiä klassisista teoksista sekä runsaasti kaikkien kolmen esiintyjän yhteisnumeroita.

Sunnuntain konsertin säveltäjänimistä voidaan poimia mm. Italian barokin mestarit Alessandro Scarlatti ja Giulio de Ruvo, joilta kuullaan teoksia kahdelle sellolle. Samoin kuullaan wieniläisklassinen tervehdys W.A. Mozartin sävelin.

Jaakko Löytyn tuotantoa puolestaan esitetään täysin uusin sovituksin; kahdelle sellolle ja laulaja-kitaristille muovattuna. Mukana on esimerkiksi rakastettu ”Kahden maan kansalainen”. Myös Anna-Maarian alun perin laululle ja sellolle säveltämä ”Vettä virtaavaa” soi uutena versiona Löytyn liittyessä mukaan kitaroineen. Monipuolisessa ohjelmassa on lisäksi kansanmusiikkipohjaisia teoksia Espanjasta sekä Unkarista.

Vapaa pääsy. Ohjelma 10e.

Suomenniemen kirkko

Kirkkokonsertti - suomalaisin sävelin

Sopraano Sanna Matinniemi ja säestäjä Mirva Helske esiintyvät Suomenniemi-viikon kirkkokonsertissa.

Kuuselan pihalla, Pitkälahdentien 3, 52100 Anttola

Pop up -kahvila Kuuselan pihalla, Pitkälahdentie 3, Anttola

Kiertävä kahvila Anttolassa, jossa tarjolla pullaa, kahvia, teetä ja mehua sekä juttuseuraa. Yhteislauluja. Tarjoilu maksuton.

Mikkelin tuomiokirkko

Keskipäivän musiikkihetki: Heijastukset