Yhteisellä tiellä - Jaakko Löytty & Selloduo Varonen

Yhteisellä tiellä - Jaakko Löytty & Selloduo Varonen Mikkelin tuomiokirkko

Ohjelmassa mm: Jaakko Löytyn tuotantoa ,Barokin mestarisäveltäjiä sekä Selloduon uusia sovituksia

Konsertin ohjelmassa kuullaan Löytyn soolonumeroita, selloduon esityksiä klassisista teoksista sekä runsaasti kaikkien kolmen esiintyjän yhteisnumeroita.

Sunnuntain konsertin säveltäjänimistä voidaan poimia mm. Italian barokin mestarit Alessandro Scarlatti ja Giulio de Ruvo, joilta kuullaan teoksia kahdelle sellolle. Samoin kuullaan wieniläisklassinen tervehdys W.A. Mozartin sävelin.

Jaakko Löytyn tuotantoa puolestaan esitetään täysin uusin sovituksin; kahdelle sellolle ja laulaja-kitaristille muovattuna. Mukana on esimerkiksi rakastettu ”Kahden maan kansalainen”. Myös Anna-Maarian alun perin laululle ja sellolle säveltämä ”Vettä virtaavaa” soi uutena versiona Löytyn liittyessä mukaan kitaroineen. Monipuolisessa ohjelmassa on lisäksi kansanmusiikkipohjaisia teoksia Espanjasta sekä Unkarista.

Vapaa pääsy. Ohjelma 10e.

Mikkelin Pitäjänkirkko

Ei jumalanpalvelusta

Huom! Ystävä sä lapsien -konsertti tuomiokirkossa klo 16. Vapaa pääsy

Mikkelin tuomiokirkko

Cantate

Marju Riisikamp, urut

Mikkelin tuomiokirkko

A Moment in Time

A Moment in Time yhdistää modernilla tavalla äänimaisemaa ja tarinankerrontaa. Eero Tiilikainen, kitara.