Yhteisellä tiellä - Jaakko Löytty & Selloduo Varonen

Yhteisellä tiellä - Jaakko Löytty & Selloduo Varonen Mikkelin tuomiokirkko

Ohjelmassa mm: Jaakko Löytyn tuotantoa ,Barokin mestarisäveltäjiä sekä Selloduon uusia sovituksia

Konsertin ohjelmassa kuullaan Löytyn soolonumeroita, selloduon esityksiä klassisista teoksista sekä runsaasti kaikkien kolmen esiintyjän yhteisnumeroita.

Sunnuntain konsertin säveltäjänimistä voidaan poimia mm. Italian barokin mestarit Alessandro Scarlatti ja Giulio de Ruvo, joilta kuullaan teoksia kahdelle sellolle. Samoin kuullaan wieniläisklassinen tervehdys W.A. Mozartin sävelin.

Jaakko Löytyn tuotantoa puolestaan esitetään täysin uusin sovituksin; kahdelle sellolle ja laulaja-kitaristille muovattuna. Mukana on esimerkiksi rakastettu ”Kahden maan kansalainen”. Myös Anna-Maarian alun perin laululle ja sellolle säveltämä ”Vettä virtaavaa” soi uutena versiona Löytyn liittyessä mukaan kitaroineen. Monipuolisessa ohjelmassa on lisäksi kansanmusiikkipohjaisia teoksia Espanjasta sekä Unkarista.

Vapaa pääsy. Ohjelma 10e.

Otavan seurakuntatalo

Messu Otavan seurakuntatalolla

Mikkelin tuomiokirkko

Konsertti

Leo Louhivaara, Elämäni on lauluni - 50 vuotta laulaen.

Mikkelin tuomiokirkko

Elämän ristipunos -runomusiikkiesitys