Ristiina-kantaatti

Ristiina-kantaatti Ristiinan kirkko

Tapahtuma kuuluu viralliseen Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan.

Sunnuntaina 8.10. kello 17.00 järjestetään kotiseutujuhla Ristiinan kirkossa.  Tapahtuma kuuluu viralliseen Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan ja se on myös Ristiina-Seuran 60-vuotisjuhla. Järjestävinä tahoina ovat Ristiinan alueseurakunta, Ristiina-Seura sekä Ristiinan reservinupseerit.

Kirkossa kuullaan nyt toista kertaa esitettävä Ristiina-Kantaatti. Ensiesityksensä se sai vuonna 1999. Teos tilattiin Ristiinan seurakunnan 350 -vuotisjuhlaan. Kantaatin ohjasi ja johti tuolloin kanttori Heikki Valojärvi ja nyt vuorostaan ohjaamassa on kanttori Mirka Nousiainen.

Teoksen kaikki osat on sovittanut Pertti Puhakka, joka on myös säveltänyt suurimman osan. Muut säveltäjät ovat Martti Rautiainen ja Seija M. Tarvainen. Sanoituksesta suurimman osan on kirjoittanut Ami Valta. Muut sanoittajat ovat Sylvi Hyyryläinen ja Seija M. Tarvainen.

Juhlakuorossa on n. 40 ristiinalaista laulajaa ja sitä säestää soitinyhtye.

Hartauden pitää tuomiorovasti Juha Palm. Ohjelmassa on myös lausuntaa ja yhteislaulua.

Tilaisuus jatkuu seurakuntakeskuksen Valonsalissa juhlakahvien ja ohjelman merkeissä.

Mikkelin Pitäjänkirkko

Ei jumalanpalvelusta

Huom! Ystävä sä lapsien -konsertti tuomiokirkossa klo 16. Vapaa pääsy

Ristiinan seurakuntakeskus , Nuotiopaikka