Työttömien vertaistukiryhmä

Mikkelin Työttömät: Porrasalmenkatu 1, 3 krs

Keskusteluryhmä työttömille joka toinen tiistai 5.9. alkaen klo 9 uudet ja klo 10 jatkajat.

Työttömien vertaistukiryhmä kokoontuu Mikkelin Työttömien tiloissa joka toinen tiistai 5.9. alkaen klo 9 uudet (työttömyyden tuore kriisi) ja klo 10 jatkava ryhmä. Os. Porrasalmenk. 1, 3 krs (virikeohjaajan huone)

Ryhmä on sinulle, joka koet puhumisen tarvetta työttömyyteen liittyvistä tuntemuksista. Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan työttömien ryhmään, jossa nostetaan esille sinua kiinnostavia teemoja, kokemuksia ja iloitaan seurasta. Ryhmä on kuin "oman työyhteisön kahvihuoneessa". Motto aina on toivoa! Ryhmässä voi käydä säännöllisesti tai kun sinulle sopii.

Anttolan alueseurakunta

Pitkäjärven seurakuntakoti

Diakonian pop up-kahvila

Tule kahvittelemaan ja tapaamaan tuttuja sekä tuntemattomampiakin mukavaan kesäkahvilaan!

Kuuselan pihalla, Pitkälahdentien 3, 52100 Anttola

Pop up -kahvila Kuuselan pihalla, Pitkälahdentie 3, Anttola

Kiertävä kahvila Anttolassa, jossa tarjolla pullaa, kahvia, teetä ja mehua sekä juttuseuraa. Yhteislauluja. Tarjoilu maksuton.

Mikkelin torilla

Pappi tavattavissa torilla

Tule juttelemaan papin kanssa.