MieliHyvä- tapahtuma Anttolassa

Anttola-talo; Mikkelintie 31, kirjasto

Tervetuloa yhteiseen tapahtumaan, jossa SRK:n diakoniatyö esittelee uutta alkavaa "Iloa Elämään"- ryhmää klo 13-14.30. Mukana myös FinFam ja Anttolan kirjasto.

30.11.2017 klo 13-18 Anttolatalolla kirjastossa, MieliHyvä-tapahtuma.

Tapahtumassa esittäytyy: Anttolan alueseurakunnan diakoniatyön uusi alkava "iloa Elämään"-ryhmä, esittely klo 13-14.30 kirjastossa. Iloa Elämään- ryhmä on työikäisille, työelämän ulkopuolella oleville vertaistoimintaa kaipaaville aikuisille. Ryhmän sisältö syntyy kävijöiden tarpeista, sisältää 2 krt/kaudessa mahdollisuuden ruuanlaittoon. FinFam ja kirjasto esittäytyvä omissa toimipisteissään. Tule paikalle tutkimaan mitä uutta sinulle olisi tarjolla!

Anttolan alueseurakunta

Anttolan alueseurakunta

Anttolan alueseurakunnan rantasauna, Lohilahdentie 70.

Iloa elämään -vertaistukiryhmä aikuisille

Uusi diakonian vertaistukiryhmä työelämän ulkopuolella oleville aikuisille parittoman viikon maanantaisin 15.1. alkaen klo 10-13 Anttolan srk-talolla.