Kyytikerho

Anttolan seurakuntatalo

Tullaan yhteen juodaan kahvi, hartaushetki ja teema vaihtuu eri kerroilla ja taukojumppaa. Joka toinen torstaina klo 12-14 srk-talolla.

Kerho kotona kokottäjälle, kyytiä tarvitsevalle tai toisten tapaamista kaipaavalle. Kyytikerho kokoontuu joka toinen torstai 14.9. klo 12-14 alkaen srk-talolla. Poikkeus 26.10. on kirkossa (remontin vuoksi). Kerho alkaa yhteisellä kahvihetkellä, jonka jälkeen hartaus. Ohjelman teema vaihtuu eri kerroila, välissä taukojumppaa. Yhteisille keskusteluille ja laululle jätetty aikaa. Tarjoilu 2€. Erikoisruokavaliot ja kyytilistalle ilmoittauduttava kauden alussa p. 0400 143 258 Päivi.

Anttolan alueseurakunta

Päivi Haltsonen
Anttolan alueseurakunta

Anttolan seurakuntatalo

Kyytikerho

Kyytikerho on eläkeläisten kerho kotona kököttäjille. Yhdessä kahvittelua, hartaus, jumppaa ja vaihtuva teema. Kuljetuslistaan ilmoittaudutaan diakonille.

Haukivuoren seurakuntatalo

Rukoustanssia

Tervetuloa rukoustanssiin!

Laajalammen seurakuntakoti

Minä olen - illat

Laajalammen seurakuntakodissa pohditaan, mitä Raamatun opetukset ja kristillisyys tarkoittavat elämässämme tänä päivänä.