Toivekäsityöt-ryhmän kokoontuminen

Toivekäsityöt-ryhmän kokoontuminen Kirkonmäen seurakuntatalo

Onko sinulla neuloosi? Kiinnostaako askartelu ja näpertely? Haluatko auttaa kättentaidoin? Mukavan porukan kaipuuta?

Jos vastasit edes yhteen eo. kysymykseen kyllä, olet tervetullut näihin kokoontumisiin. Teemme yhdessä erilaisista, (pääasiassa kierrätys)materiaalista uutta myytävää Naisten Pankin, lähetyksen tai diakonian hyväksi. Sinun ei tarvitse olla huippuosaaja, tavallisen ihmisen taidot riittävät. Tule tutustumaan toimintaan! Kenties yllätyt iloisesti.

Diakonissa, vapaaehtoistoiminta
Ristimäen alueseurakunta

Porrasalmenk. 1, 3 krs

Työttömien vertaistukiryhmä

Keskusteluryhmä työttömänä olevalle joka toinen tiistai 16.1. klo 9-11 välillä. Klo 9-9.30 työttömyyden kriisistä klo 9.30-11 mitä voimme tehdä yhdessä, projektit. Ryhmän jälkeen diakoni ttöttömien lounaalla, voi tulla juttelemaan kanssani.

Anttolan seurakuntatalo

Peittotalkoot

Tilkkupeiton tekoa diakoniatyön kohteeseen ja rupattelua srk-talolla. Kahvi- ja hartaushetki.