Ystävän muistoa kunnioittaen - erilainen ystävänpäiväkonsertti

Mikkelin tuomiokirkko

Erilainen ystävänpäiväkonsertti muistaa poisnukkuneita ystäviä musiikin avulla

Konsertissa kuullaan koskettavia lauluja ja ystävänsä menettäneiden toivekappaleita. Solisteina Johanna Tähkäpää, Hanna-Liisa Koistinen-Purps, Ritva Parviainen, Tarja Pyhähuhta, Henri Tiusanen, Mimmi Tick ja Vilma Hämäläinen. Mukana myös lausuntataiteilija Lea Suopelto sekä bändi: Henri Tiusanen, Petteri Luukkonen, Harri Kaarniemi ja Timo Laatikainen.

Konserttiin on vapaa pääsy. Vapaaehtoisen ohjelmamaksun tuotto käytetään kulujen kattamiseen ja hyväntekeväisyyteen (vähintään 50 %). Konsertin hyväntekeväisyyskohde on Hope Mikkelin vähävaraisten mielenterveys- ja päihdeperheiden liikuntaharrastusten tukeminen.

Konserttiin on vapaa pääsy.

Mikkelin Pitäjänkirkko

Ei jumalanpalvelusta

Huom! Ystävä sä lapsien -konsertti tuomiokirkossa klo 16. Vapaa pääsy

Cantate

Marju Riisikamp, urut

A Moment in Time

A Moment in Time yhdistää modernilla tavalla äänimaisemaa ja tarinankerrontaa. Eero Tiilikainen, kitara.