Ystävän muistoa kunnioittaen - erilainen ystävänpäiväkonsertti

Mikkelin tuomiokirkko

Erilainen ystävänpäiväkonsertti muistaa poisnukkuneita ystäviä musiikin avulla

Konsertissa kuullaan koskettavia lauluja ja ystävänsä menettäneiden toivekappaleita. Solisteina Johanna Tähkäpää, Hanna-Liisa Koistinen-Purps, Ritva Parviainen, Tarja Pyhähuhta, Henri Tiusanen, Mimmi Tick ja Vilma Hämäläinen. Mukana myös lausuntataiteilija Lea Suopelto sekä bändi: Henri Tiusanen, Petteri Luukkonen, Harri Kaarniemi ja Timo Laatikainen.

Konserttiin on vapaa pääsy. Vapaaehtoisen ohjelmamaksun tuotto käytetään kulujen kattamiseen ja hyväntekeväisyyteen (vähintään 50 %). Konsertin hyväntekeväisyyskohde on Hope Mikkelin vähävaraisten mielenterveys- ja päihdeperheiden liikuntaharrastusten tukeminen.

Konserttiin on vapaa pääsy.

Tiilisaarentie 23, Anttola

Pop up- kahvila Tiilisaarentie 23 sisäpihalla

Kiertävä kahvila eli pop up-kahvila, tarjolla juttuseuraa, päiväkahvi tai -tee ja pullaa. Yhteislaulua.

Suomenniemen kirkko

Kirkkokonsertti - suomalaisin sävelin

Sopraano Sanna Matinniemi ja säestäjä Mirva Helske esiintyvät Suomenniemi-viikon kirkkokonsertissa.

Kuuselan pihalla, Pitkälahdentien 3, 52100 Anttola

Pop up -kahvila Kuuselan pihalla, Pitkälahdentie 3, Anttola

Kiertävä kahvila Anttolassa, jossa tarjolla pullaa, kahvia, teetä ja mehua sekä juttuseuraa. Yhteislauluja. Tarjoilu maksuton.