Yhdessä alkuun -ryhmä

Anttolan ent. pappila, Mikkelintie 29

Yhdessä alkuun -kasvuryhmä on vertaisryhmä, jossa voi ottaa uskon ensiaskeleita kristittynä kasvamiseen.

Ryhmä etenee Yhdessä alkuun -materiaalin pohjalta, jota käytettiin jo Billy Grahamin Suomeen tekemän mission jälkeen ja joka on todettu käytännössä hyvin toimivaksi.

Kasvuryhmässä käsitellään opetuslapsen ensiaskeleet, kasvu ja Kristukseen juurtuminen. Ryhmä ei ole raamattupiiri eikä rukouspiiri, vaan vertaisryhmä niille, jotka haluavat kasvaa kristittynä.

Yhdessä alkuun -kasvuryhmään ei ole ennakkoilmoittautumista. Puolentoista tunnin kokoontumiset aloitetaan aina yhteisellä kahvittelulla.

Anttolan alueseurakunta

Anttolan alueseurakunnan rantasauna, Lohilahdentie 70.

Iloa elämään -vertaistukiryhmä aikuisille

Uusi diakonian vertaistukiryhmä työelämän ulkopuolella oleville aikuisille parittoman viikon maanantaisin 15.1. alkaen klo 10-13 Anttolan srk-talolla.