Iloa elämään -vertaistukiryhmä aikuisille

Anttolan seurakuntatalo

Uusi diakonian vertaistukiryhmä työelämän ulkopuolella oleville aikuisille

Iloa elämään vertaistukiryhmä on sinulle joka et ole työelämässä ja tarvitset jakamisen ja tekemisen paikkaa aikuisten parissa. Kokoonnumme parittomilla viikoilla joka toinen maanantai klo 10-13 seurakuntatalolla.

Teemat nousevat ryhmäläisten omista toiveista, mm. liikunta, retkeily, musiikki, ruuanvalmistaminen ym. Ryhmä on avoin ja maksuton, ruuanlaittokerroilla omavastuu 3€.

Ilmoittaudu diakonille, että saat päivitetyn ohjelman. Paikka voi vaihtua teeman mukaan. Vetäjänä toimii diakonin kanssa vapaaehtoinen Pirkko Viskari.

Anttolan alueseurakunta

Anttolan alueseurakunta

Diakonian pop up-kahvila

Tule kahvittelemaan ja tapaamaan tuttuja sekä tuntemattomampia mukavaan kesäkahvilaan!

Diakonian pop up-kahvila

Tule kahvittelemaan ja tapaamaan tuttuja sekä tuntemattomampiakin mukavaan kesäkahvilaan!