Kaupunki täynnä toivoa

Mikkeliläiset voivat vetää suupielet hymyyn, sillä lokakuussa kaupunki täyttyy innostavista persoonista, kutkuttavista kohtaamisista ja toiveikkaista tilaisuuksista. Kohtaamaan pääset muun muassa kotimaan kärkiartistit Jipun ja Pekka Simojoen sekä evankelista Ilkka Puhakan monista uusista mikkeliläistuttavuuksista puhumattakaan. Jos itse haluat, voit tutustua myös luotettavimpaan toivon tuojaan, Jeesukseen.

Kesän ja syksyn aikana kouluttaudutaan ja valmistaudutaan monin eri tavoin itse missioviikkoon. Sinulle on paikkasi myös tekijöiden joukossa, sillä missiota varten tarvitaan monta käsiparia käytännön hommista ystävien ja tuttavien kutsumiseen paikalle. Voit halutessasi auttaa myös varhaisnuorten ohjelman järjestämisessä tai tiedottamisessa.

Kaikista tärkein työ on kuitenkin rukous, jota tarvitaan läpi matkan. Tuleeko sinulle mieleen naapureita, työkavereita tai sukulaisia, joiden puolesta voisit sitoutua rukoilemaan ja joita voisit eri tavoin muistaa? Ehkä voisit kutsua yhden tai useamman heistä myös kanssasi johonkin missioiltaan!

Jos haluat tietää tarkemmin, mikä tämä Toivoa on! -missio oikein on, kuinka itse voisit olla mukana ja mitä lokakuussa on odotettavissa, siirry mission omille sivuille. Myös alta löydät tiedossa olevat missiotapahtumat, facebook-syötteen sekä pääsihteeri Erkki Laineen yhteystiedot. Jos pohdit, mikä voisi olla oma paikkasi missiossa tai sinulla on muita asiaan liittyviä kysymyksiä, voit olla häneen yhteydessä.

Toivoa on! -missioviikon järjestävät Mikkelin Helluntaiseurakunta, Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta, Mikkelin Vapaaseurakunta, Pelastusarmeija Mikkelin osasto ja Temppeliseurakunta.

Missio herättää kysymään, mitä tarvitaan juuri nyt sinun naapurustossasi, työpaikallasi tai lähipiirissäsi.
Kuuntele, kysele, rukoile, halaa, välitä... Monesti yhteys löytyy tai kasvaa yksinkertaisilla asioilla.

Tule mukaan apujoukkoihin!

Kuten parhaat juhlat, ei tämäkään tapahtumasarja synny ilman iloista valmistautumista, vaan sinunkin panostasi tarvitaan! Haluaisitko antaa auttavat kätesi kantoavuksi vai sykkiikö sydämesi kohtaamisille? Onko sinulla innostavia ideoita ihmisten kutsumiseen tai tavoittamiseen esimerkiksi somemaailmassa? Missiosta löytyy myös konkreettisia käytännön tehtäviä leipästen pussituksesta järjestysmiehen tai lastenhoitajien tehtäviin.

Vastaamalla linkistä aukeavaan kyselyyn voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi ja kertoa, mitkä tehtävät ja ajankohdat sinulle parhaiten sopivat. Missiotiimistä ollaan sinuun yhteydessä syyskesästä ja sovitaan tehtävistä tarkemmin. Kiitos, kun olet mukana!

Kysely on avoinna 21.9. saakka. Tämänkin jälkeen voit päästä mukaan apujoukkoihin ottamalla yhteyttä Mikkelimission pääsihteeri Erkki Laineeseen (0400 143 255, erkki.laine@evl.fi).  Ole rohkea ja ota oma paikkasi; sinun panostasi tarvitaan!

Erkki Laine
Kappalainen