Uutta virtaa parisuhteeseen!

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan avioparityö on perustettu avioliittojen ja parisuhteiden hoitamista varten. Keskeisenä ajatuksena on, että kuten monet muutkin asiat, myös parisuhde tarvitsee säännöllistä huolenpitoa voidakseen hyvin.

Avioparien iltapäivä 11.11.2017

klo 14-16 Ramin konditorian kahvilassa Rokkalassa, Porrassalmenkatu 57. Tarjolla kakkubuffeet 25 € / pari. Puhujina Lauri Ala ja Tiiu Raid-Ala. Tapahtuman teema: Puhun ja kuuntelen - silta yhteyteen. Lapsiparkki 2 vuotta täyttäneille klo 13.30-16.30 Seurakuntakeskuksen Kuuttituvassa klo 13.30-16.30. Lapsille tarjotaan välipala. Ilmoittautuminen tapahtumaan netissä tällä lomakkeella 7.11. mennessä tai puhelimitse Sari Martikaiselle p. 0400 143 403.

Mitä on odotettavissa?

Käytännössä avioparitoiminnassa ollaan koolla erilaisten kiinnostavien teemojen ja hyvän ruuan äärellä. Kaikille avoimia tapahtumia järjestetään noin kahdesti keväällä ja syksyllä. Yleensä koolla ollaan jossain Mikkelin kahvilassa tai ravintolassa ohjelmallisen brunssin tai iltapalan äärellä.

Tilaisuuksissa on kuultu ja keskusteltu muun muassa tunteista, seksuaalisuudesta, riitelystä ja parisuhteen hoitamisesta. Tapahtumien teemat nousevat arjen kokemuksista ja ovat usein ajankohtaisia jokaisessa parisuhteessa, oltiinpa sitten oltu yhdessä kolme tai kolmekymmentä vuotta.

Olenko tervetullut mukaan?

Koska avioparityö on osa seurakunnan toimintaa, se perustuu kristillisille arvoille. Tilaisuudet rakentuvat kuitenkin parisuhteen teemojen ympärille ja ovat siksi sopivia kaikille parisuhteessa eläville.

Kuka toimintaa järjestää?

Aviopareille suunnatuista tapahtumista Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnassa vastaa vapaaehtoisten toimelias joukko, johon olet myös tervetullut mukaan. Voit myös esittää toiveesi esimerkiksi tapaamispaikoista, teemoista tai muusta parisuhdetoimintaan liittyvistä asioista. Tervetuloa mukaan!

Seuraa tuoreita kuulumisia Facebookissa.

Yhteyshenkilö
seurakuntapastori Sari Martikainen
p. 0400 143 403, sari.j.martikainen(at)evl.fi

Seurakunnan avioparitapahtumissa saat tietoa myös muusta Mikkelissä ja Suomessa järjestettävästä parisuhdetoiminnasta. Tapahtumia, leirejä ja viikonloppukursseja järjestävät muun muassa Kansan Raamattuseura, Mennään EteenpäinParempi Avioliitto ry, ja Parisuhdekeskus Kataja.

pariskunta penkillä