Päiväkerhopaikan hakulomake

Tällä lomakkeella voit hakea päiväkerhopaikkaa lapsellesi Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan päiväkerhoista. Päiväkerho on maksullinen niille lapsille, jotka eivät kuulu ev.lut kirkkoon. Kerhomaksu 40e/ kk.

Päiväkerhopaikan hakulomake

Hae tällä lomakkeella lapsellesi päiväkerhopaikkaa

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Minulla on oikeus tarkistaa asiakasrekisteristä kaikki itseäni ja alle 16-vuotiasta alaikäistä lastani koskevat tiedot.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.