Lastenkirkko

Pyhäkoulu nimi vaihtui lastenkirkkoon!

Raamattu on täynnä jännittäviä kertomuksia, ihmiskohtaloita ja arkisia tapahtumia. Lastenkirkko kuljettaa lasta maailmaan, jossa tutustutaan kristilliseen uskoon ja rakastavan Jumalan hyvään tahtoon.

Lastenkirkossa pohditaan lapsentajuisesti arvoja, murheita, iloa ja rakkaita ihmisiä. Vuoden kierto juhlapyhineen huomioidaan opetuksessa, jolloin lapsi oppii kristillisen sisällön lisäksi tuntemaan myös suomalaista tapa- ja perinnekulttuuria.

Lastenkirkko on lasten oma kirkkohetki, jonne ovat tervetulleita kaikki 3-10v lapset. Lastenkirkkoon ei tarvitse ilmoittautua, mukaan voi tulla milloin vain. Lastenkirkko on maksuton. Voit osallistua minkä tahansa alueen lastenkirkkoon.

Lastenkirkko ohjaajat ovat vapaaehtoisia tehtävään koulutuksen saaneita nuoria ja aikuisia. Uusia ohjaajia tarvitaan koko ajan; olet tervetullut mukaan lasten parissa tehtävään arvokkaaseen kasvatustyöhön.

Lastenkirkot (pyhäkoulut) aloittavat syyskuussa 2018!

Lastenkirkkojen paikat

Mikkeli
Laajalammen seurakuntakoti
Kaituentie 27
su klo 12

Tupalan kerhohuone
Mäkituvantie 2 F 26, Mikkeli
su klo 11

Olkkolan koulu

Porrassalmentie 57, Mikkeli

su klo 12 -13.30

16.9., 21.10., 18.11. ja 16.12.

Pojat pyhäkouluilemassa