Pyhäkoulu

Raamattu on täynnä jännittäviä kertomuksia, ihmiskohtaloita ja arkisia tapahtumia. Pyhäkoulu kuljettaa lasta maailmaan, jossa tutustutaan kristilliseen uskoon ja rakastavan Jumalan hyvään tahtoon.

Pyhäkoulussa pohditaan lapsentajuisesti arvoja, murheita, iloa ja rakkaita ihmisiä. Vuoden kierto juhlapyhineen huomioidaan opetuksessa, jolloin lapsi oppii kristillisen sisällön lisäksi tuntemaan myös suomalaista tapa- ja perinnekulttuuria.

Pyhäkoulu on lasten oma kirkkohetki, jonne ovat tervetulleita kaikki yli 3-vuotiaat. Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua, mukaan voi tulla milloin vain. Pyhäkoulu on maksuton. Voit osallistua minkä tahansa alueen pyhäkouluun.

Pyhäkoulunohjaajat ovat vapaaehtoisia tehtävään koulutuksen saaneita nuoria ja aikuisia. Uusia ohjaajia tarvitaan koko ajan; olet tervetullut mukaan lasten parissa tehtävään arvokkaaseen kasvatustyöhön.

Tervetuloa pyhäkouluun!

Pyhäkoulupaikat