Anttolan kirkkokuoro

Anttolan kirkkokuorossa lauletaan enimmäkseen kolmiäänisesti ja säestyksiin käytetään usein pianoa tai kitaraa. Enin osa kuoron esiintymisistä tapahtuu jumalanpalveluksissa Anttolan kirkossa. Harjoitukset pidetään Anttolan seurakuntatalolla torstaisin klo 18.

Kuorolaiset

Anttolan kirkkokuoron koostumus on syksyä 2017 aloiteltaessa seuraava:

Sopraanot
Leena Laurikainen
Anna-Liisa Lindh
Ritva Nygren

Altot
Mervi Haikarainen
Marjut Häkkinen
Eeva Sunna

Miesäänet
Juhana Kustaanheimo
Matti Venäläinen

Pisimpään Anttolan kirkkokuorossa laulaneella on takanaan jo useampi vuosikymmen kuorossa, useimmat nykyisistä laulajista liittyivät kuoroon vuoden 2014 alussa. Kuorolaisten syntymävuodet vaihtelevat 1940-luvulta 1970-luvulle.

Kuoronjohtaja

Anttolan kirkkokuoroa johtaa Anttolan alueseurakunnan kanttori Jukka Stenlund. Stenlundin musiikilliset vaikutteet koostuvat mm. suomalaisesta ja ulkolaisesta gospelista, Tuomasmessujen musiikista, Taize-yhteisön musiikista, virsistä, helluntaiseurakuntien jumalanpalvelusmusiikista sekä sekulaarin populaarimusiikin ja länsimaisen taidemusiikin eri tyyleistä. Stenlund valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta vuonna 2013. Anttolan kirkkokuoron johtajana Stenlund aloitti vuoden 2014 alussa.

Tahdotko mukaan kuoroon?

Anttolan kirkkokuoro ottaa mielellään joukkoonsa uusia laulajia, joilla on perusvalmiudet kuorolauluun. Pitkälle vietyä harrastuneisuutta lauluun tai nuotinlukutaitoa ei edellytetä. Jos kuoroon liittyminen kiinnostaisi, sovi kuoronjohtajan kanssa tapaaminen, jossa hän pääsee kuulemaan laulamistasi.

Anttolan kirkkokuoro