Nuoret

Monipuolista, turvallista ja laadukasta seurakunnallista nuorten toimintaa, joka tavoittaa mahdollisimman laajasti koko Mikkelin alueen nuoret. Nuorisotyön työalaan kuuluu 13 nuorisotyönohjaajaa ja kaksi pappia. Työtä tehdään yhteisesti ja alueellisesti. Työala on jaettu tyttö- ja poika-, rippikoulu-, nuoriso-, erityisnuoriso- ja partiotyöhön.

Työntekijöiden yhteystiedot

Nuorten syksy 2017 ja kevät 2018

Nuoret - yläkouluikäisistä parikymppisiin

Nuorisotyön suurin osa-alue on leirit. Ne ovat suosittuja ja niitä pidetään vuoden aikana yli 25 Susiniemessä ja Ruunaniemessä (nuorten- ja isoskoulutusleirit). Leirien lisäksi Rymyillat, Kartsakirkot, tapahtumat, näytelmä- ja musiikkiprojektit tarjoavat mikkeliläisille nuorille toiminnallista ja kiinnostavaa seurakuntayhteyttä. Nuorten tapahtumien tuottamiseen ja toteuttamiseen osallistuu miltei aina nuoret itse.

Isoskoulutus kestää 1,5 vuotta, jonka jälkeen isonen pääsee rippikouluun isoseksi. Isoskoulutus sisältää mukavan yhdessä olon lisäksi, ryhmänohjaajataitojen, luovanilmaisun, erilaisten nuorten kohtaamisen, hartauksien pidon ja raamatuntuntemisen harjoittelua.

Kaikki tyttöjen ja poikien sekä nuorten toiminnasta nuorisotyön sivulla mukaan.net

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan nuoret Facebookissa

Mukaan.netin logo