Tutki uskoa

Usko syntyy kuulemisesta, mutta kuulemisen synnyttää Kristuksen sana.
(Room. 10:17)

Usko Jumalaan on turvallista luottamusta siihen, että ihmisen elämä ei ole pelkästään omien käsien varassa. Niin kuin lapsi turvautuu vanhempiinsa, ihminen voi turvautua Jumalaan.

Vaikka seurakuntaelämä on yhteisöllistä, usko itsessään on henkilökohtainen, sisäinen asia. Jokainen voi lähestyä Jumalaa niillä tavoilla, jotka ovat itselle läheisiä. Joku tahtoo tulla jumalanpalvelukseen tai kokoontua seurakunnan ryhmässä, toinen tuntee pyhän läsnäolon luonnossa tai yksinäisyydessä.

Uskomme ja elämämme ylin ohje on Raamattu. Uskontunnustus ja Katekismus kertovat sen, mihin uskomme.

Tällä Tutki uskoa –sivulla voit esimerkiksi lukea viikoittain vaihtuvaa seurakunnan pappien blogia tai seurakuntalehti Polkua. Lisäksi olemme koonneet linkkejä kiinnostaviin kirkon verkkopalveluihin.

Tutustu Mikkelin hiippakunnan
piispan Seppo Häkkisen Facebook-sivuihin

Ihminen ristin juurella auringon laskiessa