Miten tulla toimeen puolison sukulaisten kanssa?

20.4.2017 08.19

Risto ja Marja-Leena Nieminen

Perjantaina  5. toukokuuta järjestetään aviopari-ilta Ravintola Ramissa (Tuma)  kello 18. Teemana on  ”Sukujen ja sukupolvien kohtaaminen avioliitossa”.  Alustajina ovat  Risto ja  Marja-Leena Nieminen.

Tilaisuuteen odotetaan eri-ikäisiä aviopareja ja toivottavasti myös nuoret parit löytävät paikalle. Aihetta käsitellään myös nuorten perheiden kannalta. 

─ Monet nuoret mennessään yhteen ajattelevat, että kyse on vain kahden kaupasta. Ensimmäisten vuosien aikana alkaa kuitenkin paljastua, miten suku liittyy avioliittoon, sanoo Risto Nieminen. Puolisot tuovat mukanaan omaan liittoonsa kotiensa ja sukujensa tapoja ja kulttuureja.

Esille nousee kysymyksiä:  Miten menneisyys vaikuttaa nykyhetkeen? Kuinka tulla toimeen puolison sukulaisten kanssa? Miten  anoppi- miniä –suhde toimii? Mikä on suhde omiin sisaruksiin? Isovanhemmuuden ihanuus? Tilaisuudessa pohditaan myös, mitä on yksipuolinen anteeksianto.

─ Tärkeintä on, että asioista keskustellaan avoimesti ja rehellisesti,  pyrkimyksenä elää sovussa ja rakkaudessa, Niemiset toteavat.

Aika: Perjantaina  5.5. kello 18

Ilmoittautuminen 2.5. mennessä tästä linkistä. Iltapalan hinta 26€/pari

Paikka: Ravintola Rami, Tuma, Sammonkatu 12

 

Kuva: Sari Savela

« Uutislistaukseen