Toivoa on! -Mikkelimissio kaipaa vapaaehtoisia

6.7.2017 13.45

Toivoa on! -logo
Kesällä mieli on monesti laiturin nokassa tai mökkimaisemissa. Sieltäkin käsin voit kuitenkin pohtia, olisiko sinulla jotakin annettavaa lokakuisen suurtapahtuman järjestelyihin. Tehtäviä löytyy laidasta laitaan ja jokaisen panosta tarvitaan. Rohkeasti mukaan vain! 

 

Kuten parhaat juhlat, ei Toivoa on! -tapahtumasarjakaan synny ilman iloista valmistautumista, vaan sinunkin panostasi tarvitaan! Haluaisitko antaa auttavat kätesi kantoavuksi vai sykkiikö sydämesi kohtaamisille? Onko sinulla innostavia ideoita ihmisten kutsumiseen tai tavoittamiseen esimerkiksi somemaailmassa? Missiosta löytyy myös konkreettisia käytännön tehtäviä leipästen pussituksesta järjestysmiehen tai lastenhoitajien tehtäviin.

Vastaamalla linkistä aukeavaan kyselyyn voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi ja kertoa, mitkä tehtävät ja ajankohdat sinulle parhaiten sopivat. Missiotiimistä ollaan sinuun yhteydessä syyskesästä ja sovitaan tehtävistä tarkemmin. Kiitos, kun olet mukana!

Kysely on avoinna 21.9. saakka. Tämänkin jälkeen voit päästä mukaan apujoukkoihin ottamalla yhteyttä Mikkelimission pääsihteeri Erkki Laineeseen (0400 143 255, erkki.laine@evl.fi).  Ole rohkea ja ota oma paikkasi; sinun panostasi tarvitaan!

Näin helppoa se on! - Katso video

Mikäli mukaan lähteminen tuntuu sinusta jännittävältä, katso linkistä avautuva video yhdestä missioon liittyvästä tehtävästä, leipästen pussituksesta. Helppoa kuin heinänteko! Ja kuten vieosta näkyy, tiimi on täynnä iloa ja hymyä, joten senkään puolesta ei mukaan tulemista tarvitse jännittää yhtään. Ei siis muuta kuin ilmoittautumaan!

Helppo pikavinkki!

Oletko jo käynyt täyttämässä kyselylomakkeen, mutta haluaisit tehdä jotain jo nyt? Tai mietitkö vielä, kuinka uskaltaisit tulla mukaan?

Tärkein missioon valmistava tuki on rukous. Voit esimerkiksi valita lähipiiristäsi viisi ihmistä, joita kannat rukouksin vuoden mittaan tai siunata kotikulmiasi iltalenkillä. Entä miltä tuntuisi aloittaa työpäivä siunaamalla työkavereita ja päivän aikana tapahtuvia kohtaamisia? Löytyisikö työyhteisöstä joku, jonka kanssa pitää vaikka lyhyt aamurukoushetki?

Liity mukaan mission rukousjoukkoihin, ole kutsumassa ystäväsi mukaan tapahtumiin ja rohkaise tuttaviasi tekemään samoin!

« Uutislistaukseen