Ikuinen kitara ja elämän rakkaus

Ikuinen kitara ja elämän rakkaus Mikkelin tuomiokirkko

Santeri Rautiainen, kitara

J.S. Bach: Sarja E- duuri BWV 1006a  ja
Antonio José: Sonaatti kitaralle.
Santeri Rautiainen on helsinkiläistynyt kitaristi. Häntä kiehtoo työssään soittimen moniulotteisuus, ja sen antamien mahdollisuuksien toteuttaminen tulkinnassa. Musiikkikappale edustaa hänelle asiaa, jota kuuluu lähestyä ennakkoluulottomasti, keskittyen teoksen ja soittajan väliseen suhteeseen; sävellys itsessään luo tarvitsemansa tekniikan ja sisältää jo lähtökohtaisesti oman ytimensä.

Rautiainen on konsertoinut runsaasti soolokonsertein ympäri Suomea, esiintyen viimeaikoina myös Amsterdamissa ja Brysselissä. Lisäksi hän on työskennellyt kamarimusiikin parissa Piazzollasta mikrotonaaliseen nykymusiikkiin ja kantaesittänyt uutta musiikkia yhdessä Uusinta- yhtyeen kanssa. Hän on myös esiintynyt Kamarikesä-, Tampere Guitar Festival- ja What Ever Works- musiikkifestivaaleilla.

Vapaa pääsy. Kolehti srk:n musiikkityölle.

Mikkelin tuomiokirkko

Roosa nauha -konsertti "Kertokaa se hänelle"

Saimaan Syöpäyhdistys ry:n järjestämä Roosa nauha -konsertti Mikkelin tuomiokirkossa