Enkelparven tie - konsertti

ke 27.11. kello 18.00

Enkelparven tie - konsertti Mikkelin tuomiokirkko

Jaakko Löytty ja Selloduo Varonen

Gospel ja akustinen konserttimusiikki yhdistivät voimansa

Mielenkiintoinen konserttielämys on luvassa, kun esiintymään käyvät Jaakko Löytty sekä Selloduo Varonen. Kolmikko aloitti yhteistyönsä kolmisen vuotta sitten ja Enkelparven tie –konserttikokonaisuus on jo kolmas Löytyn ja Varosten yhteisprojekti.

Konsertissa kuullaan Jaakko Löyttyä kitaroineen sekä kahta sellistiä; Anna-Maaria ja Olli Varosta, jotka selloduona ovat konsertoineet kohta 20 vuotta. Ohjelmistossa on Löytyn uusia joululauluja sekä uusia sovituksia vanhoista tutuista kappaleista. Kolmikon yhteisesitysten lisäksi kuullaan myös Anna-Maarian sovituksia tutuista joululauluista selloduolle sekä joulun aikaan sopivia klassisia säveliä; esimerkiksi Franz Schubertin Ave Maria. .

KAKSI ERI TYYPPISTÄ MUSIIKKIGENREÄ KÄSI KÄDESSÄ

Jaakko Löytyn ja Selloduo Varosen hedelmällinen yhteistyö on yhdistänyt gospelmusiikin ja akustisin selloin esitetyn konserttimusiikin – näin on tuotu jotakin uutta suomalaiseen konserttikenttään.  Lukuisten konserttien lisäksi kolmikolta ilmestyi vuonna 2018 myös levy ”Yhteistä tietä”, jonka Herättäjäyhdistys julkaisi. Tammikuussa 2019 Löytyn ja Varosten yhteinen tie vei Senegaliin asti. Musiikillisen kulttuurisillan lisäksi Löytty ja Varoset ovat omalta osaltaan tukeneet myös luterilaisen kirkon rakennushanketta Fatickin kaupunkiin Senegalissa.

Vapaa pääsy. Kolehti srk:n musiikkityölle.


Katso myös

su 8.12. klo 18.00

Ristiinan kirkko

Joulun Rauhaa - hyväntekeväisyyskonsertti

Tunnelmallinen joulukonsertti Ristiinan kirkossa.
ti 10.12. klo 18.00

Mikkelin Pitäjänkirkko

Joulun Rauhaa - hyväntekeväisyyskonsertti

Tervetuloa tunnelmalliseen joulukonserttiin!