Haudanhoitotilaus

Oheisella lomakkeella voit tehdä haudanhoitotilauksen. Hoitosopimuksia vuodelle 2019 tehdään 30.4.2019 asti.

Kukkahoitoa tilattaessa on aina tilattava myös kukat, pelkkää kasteluhoitoa ei ole saatavissa. Seurakunta päättää tilattujen kukkien värin ja perennahoidoissa perennan kasvupaikan mukaan.

Uutuutena on Ekologinen kukaton hoito, jossa hoitoon kuuluu muistomerkin ympäryksen siimurointi ja huolehtiminen haudan siisteydestä. Haudalle ei saa istuttaa kukkia, mutta leikkokukkia voi tuoda. Hoitoa ei ole saatavissa hiekkahaudoille.

Muistutamme myös, että seurakunnan hoidossa olevalle haudalle ei omia lisäkukkia voi istuttaa kasvukauden aikana.

Tilauksesi lähtee eteenpäin painamalla Lähetä-painiketta. Ohjelma ei lähetä erillistä viestiä tilauksen lähtemisestä, vaan palautuu takaisin Haudanhoitotilaus-näkymään.

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tilauslomake

Tällä lomakkeella voit tilata haudanhoitotarjouksen ja muuttaa asiakastietojasi.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

KESÄKUKKAHOITO (valitse myös kukat)

KESÄKUKKAHOIDON KUKAT

PERENNAHOITO

Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.