Mahdollisuuksien iltapäivä

Mahdollisuuksien iltapäivä

Mikkelin Vapaaseurakunta (Savilahdenkatu 26)

Runojen, musiikin ja puheenvuorojen kautta välähdyksiä muutoksen mahdollisuuksista.

Iltapäivässä elämänsä muutoksista puhuvat terapeuttisen sielunhoidon opiskelija Mikko Lehkonen sekä Mikkelin Kansalaisopiston rehtori Matti Laitsaari.

RE-sielunhoitoterapeutti Tiina Strengellin runoja tulkitsee lausuja Pirjo Heinonen ja niitä avataan myös diakoniatyöntekijä Outi Reposen vetämän keskustelun kautta.

Musiikista vastaa Hanna-Liisa Koistinen-Purps.

- Kuuluuko sinunkin elämääsi keskeneräisyyttä, muutoksia tai mahdollisuuksia? Niin meidänkin, kertoo tapahtuman järjestelyissä mukana oleva porukka.

- Pysähdytään yhdessä niiden tunteiden äärelle, jota elämäsi muutos juuri sinussa tuo nyt pintaan. Keskeneräisyyttäkin saa kokea Jumalan huolenpidossa.

Minä hellin kahlettani,

en raaskisi luopua.

Riipun riippuvuudessani

kuin hukkuva