Mahdollisuuksien iltapäivä

Mahdollisuuksien iltapäivä

Mikkelin Vapaaseurakunta (Savilahdenkatu 26)

Runojen, musiikin ja puheenvuorojen kautta välähdyksiä muutoksen mahdollisuuksista.

Iltapäivässä elämänsä muutoksista puhuvat terapeuttisen sielunhoidon opiskelija Mikko Lehkonen sekä Mikkelin Kansalaisopiston rehtori Matti Laitsaari.

RE-sielunhoitoterapeutti Tiina Strengellin runoja tulkitsee lausuja Pirjo Heinonen ja niitä avataan myös diakoniatyöntekijä Outi Reposen vetämän keskustelun kautta.

Musiikista vastaa Hanna-Liisa Koistinen-Purps.

- Kuuluuko sinunkin elämääsi keskeneräisyyttä, muutoksia tai mahdollisuuksia? Niin meidänkin, kertoo tapahtuman järjestelyissä mukana oleva porukka.

- Pysähdytään yhdessä niiden tunteiden äärelle, jota elämäsi muutos juuri sinussa tuo nyt pintaan. Keskeneräisyyttäkin saa kokea Jumalan huolenpidossa.

Minä hellin kahlettani,

en raaskisi luopua.

Riipun riippuvuudessani

kuin hukkuva

kylmässä vedessä

onnettomasta pelastusliivistä

kiinni pitäen,

vaikka voisin nousta

laivaankin.

Tiina Strengell

Järjestäjä

Järj. Toivoa on! -Mikkelimissiossa mukana olevat seurakunnat ja kristilliset järjestöt

Mikkelin Pitäjänkirkko

Pysähtynyt puutarha -konsertti

Musiikin ammattilaiset Anna-Maria Huohvanainen, Elias Trygg ja Toni Heino tulevat konsertoimaan Mikkeliin ja luvassa on monipuolisia säveliä mm. Salliselta, Debussylta ja Ravelilta.

Mikkelin tuomiokirkko

Päivähartaus