Toivekäsityöt-ryhmän kokoontuminen

Toivekäsityöt-ryhmän kokoontuminen Kirkonmäen seurakuntatalo

Onko sinulla neuloosi? Kiinnostaako askartelu ja näpertely? Haluatko auttaa kättentaidoin? Mukavan porukan kaipuuta?

Jos vastasit edes yhteen eo. kysymykseen kyllä, olet tervetullut näihin kokoontumisiin. Teemme yhdessä erilaisista, (pääasiassa kierrätys)materiaalista uutta myytävää Naisten Pankin, lähetyksen tai diakonian hyväksi. Sinun ei tarvitse olla huippuosaaja, tavallisen ihmisen taidot riittävät. Tule tutustumaan toimintaan! Kenties yllätyt iloisesti.

Diakonissa, vapaaehtoistoiminta
Ristimäen alueseurakunta

Työttömien vertaistukiryhmä

Keskusteluryhmä työttömälle Mikkelin Työttömien tiloissa. Ryhmäkeskustelua johdattaa diakoni Päivi Haltsonen 11.9. alaken joka toinen ti klo 9-11.