Iloa elämään -vertaistukiryhmä aikuisille

Anttolan seurakuntatalo

Uusi diakonian vertaistukiryhmä työelämän ulkopuolella oleville aikuisille

Iloa elämään vertaistukiryhmä on sinulle joka et ole työelämässä ja tarvitset jakamisen ja tekemisen paikkaa aikuisten parissa. Kokoonnumme parittomilla viikoilla joka toinen maanantai klo 10-13 seurakuntatalolla.

Teemat nousevat ryhmäläisten omista toiveista, mm. liikunta, retkeily, musiikki, ruuanvalmistaminen ym. Ryhmä on avoin ja maksuton, ruuanlaittokerroilla omavastuu 3€.

Ilmoittaudu diakonille, että saat päivitetyn ohjelman. Paikka voi vaihtua teeman mukaan. Vetäjänä toimii diakonin kanssa vapaaehtoinen Pirkko Viskari.

Anttolan alueseurakunta

Ristimäen alueseurakunta

Porrassalmenkatu 1 3 krs, Mikkeli

Työttömien vertaistukiryhmä

Keskusteluryhmä työttömälle Mikkelin Työttömien tiloissa. Ryhmäkeskustelua johdattaa diakoni Päivi Haltsonen 11.9. alaken joka toinen ti klo 9-11.

Porrassalmenkatu 1 3 krs, Mikkeli

Työttömien vertaistukiryhmä

Anttolan ent. pappila, Mikkelintie 29

Yhdessä alkuun -kasvuryhmä Anttolassa

Yhdessä alkuun -kasvuryhmä on vertaisryhmä, jossa voi ottaa uskon ensiaskeleita kristittynä kasvamiseen. Ryhmän vetäjä on kouluttajana toiminut missiovalmentaja Seppo Niemeläinen.