WENE-WiOL -konsertti

WENE-WiOL -konsertti Anttolan kirkko

Wiipurilaisen Osakunnan Laulajien kirkkovenekuoron konsertti.

WENE-WiOL konsertissa esiintyy Wiipurilaisen Osakunnan Laulajista koottu kirkkovenekuoro. Kuoro on kesäisellä venekiertueella Saimaalla ja konsertoi Mikkelissä Anttolan ja Ristiinan kirkoissa. Konsertti koostuu mm. Toivo Kuulan ja Nils-Eric Foughstedtin teoksista.

Konserttiin on vapaapääsy. Konserttiin myytävän konserttiohjelman hinta on 10 € / 5 €.

Wiipurilaisen Osakunnan Laulajat on helsinkiläinen opiskelijasekakuoro, jonka riveissä laulaa joukko enemmän tai vähemmän itäsuomalaisia nuoria. Wene-WiOL puolestaan on kuoron jokakesäinen perinne, joka kokoaa yhteen kuoron nykyisiä ja entisiä jäseniä konsertoimaan, kirkkoveneilemään ja nauttimaan kesästä.

Tämä kesä on 32. kerta, kun Wene-WiOL lähtee kirkkovenekiertueelle. Kirkkokonserttiemme ohjelmisto koostuu vaihtelevasta a cappella -kuoromusiikista, joka käsittää useita eri aikakausia ja kulttuureja. Kuoroa johtaa Riku Laurikka.

Wene-WiOL

Mikkelin Pitäjänkirkko

Mikkelin kaupunginorkesterin konsertti

Mikkelin kaupunginorkesterin "Mearra" -konsertti Pitäjänkirkossa.

Mikkelin tuomiokirkko

Mikkelin kaupunginorkesterin konsertti