Rukouksen talo

Rukouksen talo Lähemäen seurakuntatalo

Tervetulo Mikkelin Rukouksen taloon. Kokoontuminen joka maanantai 17.9. alkaen. Syyskauden viimeinen ilta 17.12. Illat alkavat klo 17, yhteinen päätös klo 19.30. Kevätkaudella Mikkelin Rukouksen talo kokoontuu ajalla 7.1 - 27.5.

Mikkelin Rukouksen talo on kaikille avoin paikka, jossa voit kokea yhteyttä. Rukouksen talonilloissa käytännön vastuutehtävissä toimii runsas joukko Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan vapaaehtoisia vastuunkantajia. Mikkelin Rukouksen talon taustayhteisönä toimii myös Kansan Raamattuseura, jonka yhteydessä valtakunnalliset Rukouksen talot eri paikkakunnilla ovat käynnistyneet.

Rukouksen talossa:  rukoillaan yhdessä,
sinun puolestasi, sinun kanssasi ja mukana tuomiesi
rukousaiheiden puolesta.

Mikkelin helluntaiseurakunta, Porrassalmenkatu 57