Eläkeikäisten virkistyspäivä

Anttolan seurakuntatalo

"Ennen vanhaan" teemalla vietämme kaikille avointa virkistyspäivää. Päivän vierailijana maitolaiturimaisteri Jaana Laamanen

Kaikille avoin eläkeikäisten virkistyspäivä, jossa mukana maitolaiturimaisteri Jaana Laamanen. Muistelemme yhdessä 50 ja 60-lukua Anttolassa. Anttolan Yhtenäiskoulun oppilaat opettajansa Anna Pulkkisen johdolla tuovat tilaisuuteen lasten laulutervehdyksen.

Yhteislauluja haitarilla säestää Veli Muttilainen, entinen anttolalainen.

Yhteisen ohjelman lisäksi tilaisuudessa on myös mahdollisuus henkilökohtaisiin hoitoihin pientä korvausta vastaan: hieroja Pauli Forsmannin hartiahieronta 20€, kampaaja Riitta Antikainen leikkaa hiuksia  ja Helena Kukko hellii varpaita kevyellä jalkahoidolla.

Diakoniatyön työryhmän jäsenet palvelevat keittiössä, tarjoilussa ja ovella.

Tarjoilumaksu 10€, sisältää maittavan lounaan ja päiväkahvin.

Jos tarvitset kyydin tilaisuuteen, ilmoittaudu Reetta Sirkiälle. Kyydistä peritään linja-autotaksan mukainen hinta.

Myös hoitoihin; hieronta, hiustenleikkaus ja  jalkahoito, on hyvä ilmoittautua etukäteen reetta Sirkiälle

Anttolan alueseurakunta