Aikuistyön leiripäivät "Armo koskettaa"

pe 22.3. kello 17.00 - su 24.3. kello 15.00

Susiniemen leirikeskus

Susiniemen leirikeskuksessa pidetään Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan nuorille aikuisille ja aikuisille suunnatut leiripäivät. Leiripäivien ohjelmassa on yhdessä oloa, virkistäytymistä Susiniemen luonnosta ja Jumalan sanasta.

Susiniemen leiripäivät on tarkoitettu aikuisille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat tulla virkistäytymään yhdessä luonnon, yhdessäolon ja Jumalan sanan äärellä. Leiripäivien ohjelmassa on ulkoilu, Raamatun tutkistelua, keskustelua, laulamista - ja lepoa.

Leiripäivät alkavat perjantaina klo 17 Saimaan ortodoksisen seurakunnan Isä Mikon (pastori Mikko Mentu) pitämällä pienellä hartaushetkellä. Leiripäivät päättyvät sunnuntaina päiväkahvin aikaan.

Susiniemessä on mahdollisuus yöpymiseen. Leiripäiviin voi halutessaan osallistua myös kotoa käsin.

Leiripäivien hinta on 60 e, yöpymiset omin liinavaattein 10 e/ yö. Leiripäiviin on mahdollista osallistua myös esim. lauantaipäiväksi.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 8.3.2019 mennessä, pastori Hilveliisa Ukkonen, hilveliisa.ukkonen@evl.fi, puh. 0400-14324, sekä Aija Aurén, aija.auren@evl.fi, 0400-143256

Aikuisten leiripäivät ”Armo koskettaa” Susiniemessä 22.-24.2019

Pe

Saapuminen klo 16 jälkeen

17.15             Alkuhartaus, isä Mikko Mentu

Tutustumista

18                  Salaattibaari

19                  Raamattutyöskentely 1, ”Minun armossani on sinulle kylliksi” – (teksti sana sanalta), Hilveliisa

20.30             Iltapala

21                  Iltahartaus

La

8                    Aamupala

9                    Aamuhartaus

Hiljaisuuden polku, Aija

10                  Raamattutyöskentely 2, ”Seurakunta vertauskuvina”, Aija

12                  Lounas

Vapaata touhuilua / Keskustelumahdollisuus

14                  Kahvi

14.30             Raamattutyöskentely 3, ”Maria, armon saanut”, Hilveliisa

Rukouspalvelua kappelissa

17                  Salaattibaari

18                  Rantasaunalla saunat, makkaranpaistoa ja lauluseurat ”Missä armo kohtasi minut?”

Su

8                    Aamupala

9                    Aamuhartaus

10                  Raamattutyöskentely 4, ”Elämyksiä armosta”, Aija