Kirkkodraama Markus Passio

Kirkkodraama Markus Passio Mikkelin tuomiokirkko

Luvassa on musiikkia, runoa ja evankeliumia ammattitaiteilijoiden esittämänä. Esitys tulkataan viittomakielelle.

Kaikille avoin pääsiäiseen johdattava kirkkodraama, jonka tavoitteena on pääsiäissanoman välittäminen kuulijoille elämykseksi visuaalisesti ja mukaansa tempaavasti.

Mikkeliläisen Lea Suopellon kirjoittamat ja lausumat runot kuljettavat nykyajassa, jonka rovasti Riitta Kuusen valitsemat Raamatun tekstit kehystävät evankeliumilla. Näyttelijä-ohjaaja Tarja Pyhähuhta esittää Raamatun tekstit ja vastaa esityksen ohjauksesta. Riitta Kuusi ja musiikkineuvos Matti-Veikko Kuusi valitsevat esittämänsä virret ja musiikin. Kuulijat kulkevat saman matkan mielessään ja osallistuvat virsilauluun.

Markus-passio on syntynyt tekijöiden yhteisessä prosessissa.

Pääsiäisen kirkkodraama Markus Passio Mikkelin tuomiokirkossa to 11.4. klo 18. ja Ristiinan kirkossa su 14.4. klo 18. Esityksen kesto on noin yksi (1) tunti. Vapaa pääsy, vapaaehtoinen käsiohjelma 10 € (sisältää mm. virsien sanat).

Järj. Mikkelin NNKY yhteistyössä seurakunnan kanssa.

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta

Mikkelin tuomiokirkko