Harmoniaa ja kontrasteja

Henna Ustinov, huilu ja Satu Kettunen, piano

Ohjelmassa mm. J.S.Bach- e molli sonaatti, BWV 1034 ja
F. Poulenc- huilusonaatti.

Satu Kettunen on valmistunut musiikkipedagogiksi pääaineenaan piano Lahden ammattikorkeakoulusta keväällä 2014. Tällä hetkellä hän opiskelee kirkkomusiikkia Sibelius-Akatemiassa Kuopiossa.

Henna Ustinov aloitti huiluopinnot Mikkelin musiikkiopistossa 2004, josta hän jatkoi Kuopion musiikki- ja teatteriakatemiaan, valmistuen musiikkipedagogiksi 2018, opettajanaan Päivi Väisäsen.
Huiluopintojaan Ustinov on jatkanut Tallinnan musiikki-ja teatteriakatemiassa vuodesta 2017 Oksana Sinkovan ja Mihkel Peäsken huiluluokilla.
Lisäksi täydennystä opintoihin ovat tuoneet mm. Emily Beynonin, Aldo Baertenin, Camilla Hoitengan ja Petri Alankon mestarikurssit sekä opinnot Herzenin yliopistossa, Pietarissa.
Ustinov on toiminut huilu- ja suzukihuilun opettajana Mikkelin musiikkiopistossa (2016-2017) sekä huilistina Kuopion kaupungin teatterissa (2016-2017). Lisäksi hän esiintyy säännöllisesti palvelutaloissa ja kirkoissa Suomessa

Vapaa pääsy. Kolehti Srk:n musiikkityölle.

Mikkelin tuomiokirkko

Ilon ja kaipauksen säveliä