Ilon ja kaipauksen säveliä

Ilon ja kaipauksen säveliä Mikkelin tuomiokirkko

Kaarina Ollila, mezzosopraano ja Jukka Ollila, piano

Ohjelmassa mm. J. Brahms, negrospirituaaleja, J. Ollila, Madetoja.

Kaarina Ollila on toiminut laulunopettajana mm. Lohjan musiikkiopistossa Karjaan Kristillisessä Kansanopistossa, opetuskielinä suomi ja ruotsi.sekä sivutoimisena tuntiopettajana Sibelius-Akatemian Kuopion osastossa,missä tunnustuksena ansiokkaasta työstä valittiin avainopettajaksi 2001.Kuopion konservatoriossa sekä Savonia- AMK:ssa tuntiopettajana . Syksystä 2010 Sibelius-Akatemian Kuopion osastossa.

Ollila opettaa kehittämäänsä Kehotuntemusta musiikin opettamisessa ja oppimisessa.Hän on luennoinut äänenkäytöstä ja kehotuntemuksesta laajasti eri alojen ammattilaisille toimien kouluttajana seminaareissa, kursseilla ja workshopeissa niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Ollila on toiminut myös monien kuorojen, mm Dominante, Laurentius-kuoro,äänenmuodostuksen opettajana, minkä lisäksi opettanut lukuisilla kesäkursseilla.

Jukka Ollila on opiskellut Helsingin Konservatorion piano- opintojen lisäksi yksityisesti Barbara Hesse- Bukowskan (Varsova 1979-80), Walter C. Mooren (Wien 1987-88, lied)Paul Hamburgerin (Lontoo 1997- 2003, lied) johdolla.
Sävellysopintoja yksityisesti Kari Tikan johdolla vsta 1997
Jukka Ollila on toiminut free lance- muusikkona 1988 lähtien, pääosin lied-pianistina ja kamarimuusikkona, mutta myös omin konsertein sekä orkesterisolistina.
Julkisen sävellystoiminnan hän on aloittanut 1994.
Laajahko teosluettelo käsittää pääosin laulumusiikkia, mutta myös laajempia teoksia.
Merkittävimpiä sovituksia Ollilan tuotannossa ovat mm. Bachin lauluista ja suomalaisista kansanlauluista tehdyt, konserttikäyttöön soveltuvat modernisoidut sovitukset.
J. Ollila opettaa Länsi-Uudenmaan musiikkiopistossa pianonsoittoa ja on toiminut Sibelius-Akatemian Kuopion yksikössä ja Kuopion Konservatoriossa vv 2000-2004 laulajien säestäjänä ja lied/oratorio korrepetiittorina sekä Sibelius- Akatemian oopperaluokan korrepetiittorina 1992-1993.
Ollila on opettanut lukuisilla kesäkursseilla (lied) sekä 16 vuoden ajan Kaarina Ollilan kanssa omalla laulukurssilla Salon Suomusjärvellä.

Vapaa pääsy. Kolehti srk:n musiikkityölle.

Lavrenchukin musiikkiperhe

Koko perheen konsertti

Kaiu, kaiu, lauluni

Toivo Kuulan ja Sergei Rahmaninovin lauluja Anna Immonen, sopraano ja Hanna Kuosmanen-Mehta, piano.

Mitä soivat kirkonkellot

Kirkonkellojen ja kanteleiden helinää. Marja Nevankallio ja Makiko Oba, konserttikanteleet.