Ikuinen kitara ja elämän rakkaus

to 11.7. kello 12.00

Ikuinen kitara ja elämän rakkaus Mikkelin tuomiokirkko

Santeri Rautiainen, kitara

J.S. Bach: Sarja E- duuri BWV 1006a  ja
Antonio José: Sonaatti kitaralle.
Santeri Rautiainen on helsinkiläistynyt kitaristi. Häntä kiehtoo työssään soittimen moniulotteisuus, ja sen antamien mahdollisuuksien toteuttaminen tulkinnassa. Musiikkikappale edustaa hänelle asiaa, jota kuuluu lähestyä ennakkoluulottomasti, keskittyen teoksen ja soittajan väliseen suhteeseen; sävellys itsessään luo tarvitsemansa tekniikan ja sisältää jo lähtökohtaisesti oman ytimensä.

Rautiainen on konsertoinut runsaasti soolokonsertein ympäri Suomea, esiintyen viimeaikoina myös Amsterdamissa ja Brysselissä. Lisäksi hän on työskennellyt kamarimusiikin parissa Piazzollasta mikrotonaaliseen nykymusiikkiin ja kantaesittänyt uutta musiikkia yhdessä Uusinta- yhtyeen kanssa. Hän on myös esiintynyt Kamarikesä-, Tampere Guitar Festival- ja What Ever Works- musiikkifestivaaleilla.

Vapaa pääsy. Kolehti srk:n musiikkityölle.

 

 

 
 


Katso myös

su 25.8. klo 18.00

Mikkelin tuomiokirkko

Jukka Leppilammen konsertti

Konsertti on osa Etelä-Savon Evl.lut. Kansanlähetyksen ja Mikkelintuomiokirkkoseurakunnan järjestämää seurakuntatapahtumaa.
su 1.9. klo 15.00 -16.30

Mikkelin tuomiokirkko

Image lähetysiltapäivä

Mitä kuuluu Imagen koululle Tansaniassa? Kymmenen vuotta Mikkelin hiippakunnassa nuoret ja lapset keräsivät eri tempauksin varoja tansanialaisen Imagen kylän koulun rakentamiseen. Kuulemme Imagen koulun rehtorin, pastori Andeck Ngogon, ja hänen vaimonsa Melinan terveiset Imagen koululta.
su 13.10. klo 15.00

Mikkelin tuomiokirkko

Roosa nauha -konsertti "Kertokaa se hänelle"

Saimaan Syöpäyhdistys ry:n järjestämä Roosa nauha -konsertti Mikkelin tuomiokirkossa