Keskipäivän kitaramusiikkia

Mikkelin tuomiokirkko

Santeri Rautiainen, kitara

J.S. Bach: Sarja E- duuri BWV 1006a  ja
Antonio José: Sonaatti kitaralle.
Santeri Rautiainen on helsinkiläistynyt kitaristi. Häntä kiehtoo työssään soittimen moniulotteisuus, ja sen antamien mahdollisuuksien toteuttaminen tulkinnassa. Musiikkikappale edustaa hänelle asiaa, jota kuuluu lähestyä ennakkoluulottomasti, keskittyen teoksen ja soittajan väliseen suhteeseen; sävellys itsessään luo tarvitsemansa tekniikan ja sisältää jo lähtökohtaisesti oman ytimensä.

Rautiainen on konsertoinut runsaasti soolokonsertein ympäri Suomea, esiintyen viimeaikoina myös Amsterdamissa ja Brysselissä. Lisäksi hän on työskennellyt kamarimusiikin parissa Piazzollasta mikrotonaaliseen nykymusiikkiin ja kantaesittänyt uutta musiikkia yhdessä Uusinta- yhtyeen kanssa. Hän on myös esiintynyt Kamarikesä-, Tampere Guitar Festival- ja What Ever Works- musiikkifestivaaleilla.

Vapaa pääsy. Kolehti srk:n musiikkityölle.

Puumalan kirkko ja seurakuntatalo

Toivoa naisille - retki Puumalaan

Lähde retkelle kanssamme!

Mikkelin tuomiokirkko

Konsertti isänmaalle

Mikkelin musiikkiopiston järjestämä konsertti isänmaalle.

Mikkelin tuomiokirkon krypta

Kolmen Kerran Kuoro

Tule rohkeasti laulamaan vaikka kaverin kanssa