Kesäisiä tunnelmia

Kesäisiä tunnelmia Mikkelin tuomiokirkko

Pirjo Honkanen, sopraano ja Maija Teikari, piano

Ohjelmassa mm. Kilpinen, Kuula, Bellini.

Pirjo Honkanen on esiintynyt useissa oratorio-, lied- ja kirkkokonserteissa Saksassa, Itävallassa, Latviassa ja Suomessa. Hän on laulanut mm. Lohjan tenoripäivillä sekä Lohjan kaupungin-orkesterin solistina Brucknerin ja Mozartin Requiemissä. Hyvinkään Oratoriokuoron ja Hyvinkään Orkesterin solistina hän on laulanut Händelin oratoriossa Messias sekä Bachin H-molli-messussa.

MaijaTeikari toimii monipuolisesti pianistina ja kamarimuusikkona eri yhteyksissä. Hän on esiintynyt  kotimaassa mm. Espoon Urkuyö ja aaria -festivaalilla, Pielinen soi -festivaalilla, Heinäveden musiikkipäivillä, Musiikkiteatteri Kapsäkissä, Viitasaaren Musiikin Ajassa, Kymi Sinfoniettan ja Tapiola Sinfoniettan kamarimusiikkisarjoissa sekä ulkomailla mm. Ruotsissa, Saksassa, Itävallassa, Britanniassa, Virossa ja Venäjällä.

Vapaa pääsy. Kolehti srk:n musiikkityölle.

Lavrenchukin musiikkiperhe

Koko perheen konsertti

Kaiu, kaiu, lauluni

Toivo Kuulan ja Sergei Rahmaninovin lauluja Anna Immonen, sopraano ja Hanna Kuosmanen-Mehta, piano.

Mitä soivat kirkonkellot

Kirkonkellojen ja kanteleiden helinää. Marja Nevankallio ja Makiko Oba, konserttikanteleet.