Kesäisiä tunnelmia

to 18.7. kello 12.00

Kesäisiä tunnelmia Mikkelin tuomiokirkko

Pirjo Honkanen, sopraano ja Maija Teikari, piano

Ohjelmassa mm. Kilpinen, Kuula, Bellini.

Pirjo Honkanen on esiintynyt useissa oratorio-, lied- ja kirkkokonserteissa Saksassa, Itävallassa, Latviassa ja Suomessa. Hän on laulanut mm. Lohjan tenoripäivillä sekä Lohjan kaupungin-orkesterin solistina Brucknerin ja Mozartin Requiemissä. Hyvinkään Oratoriokuoron ja Hyvinkään Orkesterin solistina hän on laulanut Händelin oratoriossa Messias sekä Bachin H-molli-messussa.

MaijaTeikari toimii monipuolisesti pianistina ja kamarimuusikkona eri yhteyksissä. Hän on esiintynyt  kotimaassa mm. Espoon Urkuyö ja aaria -festivaalilla, Pielinen soi -festivaalilla, Heinäveden musiikkipäivillä, Musiikkiteatteri Kapsäkissä, Viitasaaren Musiikin Ajassa, Kymi Sinfoniettan ja Tapiola Sinfoniettan kamarimusiikkisarjoissa sekä ulkomailla mm. Ruotsissa, Saksassa, Itävallassa, Britanniassa, Virossa ja Venäjällä. 

Vapaa pääsy. Kolehti srk:n musiikkityölle.


Katso myös

su 25.8. klo 18.00

Mikkelin tuomiokirkko

Jukka Leppilammen konsertti

Konsertti on osa Etelä-Savon Evl.lut. Kansanlähetyksen ja Mikkelintuomiokirkkoseurakunnan järjestämää seurakuntatapahtumaa.
su 1.9. klo 15.00 -16.30

Mikkelin tuomiokirkko

Image lähetysiltapäivä

Mitä kuuluu Imagen koululle Tansaniassa? Kymmenen vuotta Mikkelin hiippakunnassa nuoret ja lapset keräsivät eri tempauksin varoja tansanialaisen Imagen kylän koulun rakentamiseen. Kuulemme Imagen koulun rehtorin, pastori Andeck Ngogon, ja hänen vaimonsa Melinan terveiset Imagen koululta.
su 13.10. klo 15.00

Mikkelin tuomiokirkko

Roosa nauha -konsertti "Kertokaa se hänelle"

Saimaan Syöpäyhdistys ry:n järjestämä Roosa nauha -konsertti Mikkelin tuomiokirkossa