Kaiu, kaiu, lauluni

Kaiu, kaiu, lauluni Mikkelin tuomiokirkko

Toivo Kuulan ja Sergei Rahmaninovin lauluja Anna Immonen, sopraano ja Hanna Kuosmanen-Mehta, piano.

Sopraano Anna Immonen on valmistunut musiikin maisteriksi Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kirkkomusiikin ja laulumusiikin koulutusohjelmista suorittaen laulun A-tutkinnon erinomaisin arvosanoin mezzosopraano Eeva-Liisa Saarisen johdolla keväällä 2015.
Anna Immonen voitti ensimmäisen palkinnon Kangasniemen laulukilpailuissa 2012. Oopperadebyyttinsä hän teki Savonlinnan oopperajuhlilla kesällä 2014 Mozartin Taikahuilun Paminan roolissa.
Tällä hetkellä Anna Immonen työskentelee klassisen laulun tuntiopettajana Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Kuopion yksikössä, Kuopion konservatoriossa sekä Soisalo-opistossa.

Hanna Kuosmanen-Mehta opiskeli pianonsoittoa Sibelius-Akatemiassa opettajinaan Teppo Koivisto, Hui-Ying Liu-Tawaststjerna ja Juhani Lagerspetz. Hän valmistui diplomipianistiksi ja musiikin maisteriksi vuonna 2008.

Hanna Kuosmanen-Mehta on menestynyt mm. J.S. Bach kilpailussa Brysselissä ja Espoon kansallisen kamarimusiikkikilpailun viulu-piano sarjassa. Kuosmanen-Mehta on konsertoinut kamarimuusikkona ja liedpianistina laajasti kotimaassa ja ulkomailla.

Taiteellisen työn rinnalla Hanna Kuosmanen-Mehta kokee opetustyön tärkeänä osana muusikkouttaan. Tällä hetkellä hän toimii pianonsoitonopettajana The North London Conservatoiressa kotikaupungissaan Lontoossa.

Vapaa pääsy. Kolehti srk:n musiikkityölle.

Mikkelin tuomiokirkko

Lavrenchukin musiikkiperhe

Koko perheen konsertti

Mikkelin tuomiokirkko

Mitä soivat kirkonkellot

Kirkonkellojen ja kanteleiden helinää. Marja Nevankallio ja Makiko Oba, konserttikanteleet.